Parfemi

Zahvaljujući specificnom geografskom položaju, kao i jedinstvenoj mikro klimi, Grasse je jos u sedamnaestom veku postao centar proizvodnje mirisa. Danas, Grasse nastavlja da zauzima centralno mesto na svetskoj pozornici najkvalitetnijih aroma.

Vođena strastvenom željom da uhvati neizmerno bogatstvo prirode, Vivian Romani Caruso je stvorila SFA 1963. godine. Njen cilj je bio da oživi beskonacnu paletu prefinjene harmonije koja donosi neizmernu radost u našu svakodnevicu. Mudro je odlučila da se nastani u regionu Grasse.

Danas, posle 56 godina od osnivanja, SFA je porodična kompanija koja zapošljava 70 radnika. Za vas, SFA odabira samo najfinije sirovine, ne zaboravljajući ni jasmin, lavandu, mimozu ili ljubičicu, ni uvozno bilje poput vanile, ylang ylang, ili sandalovine, niti pak voće, kao ni savremene sintetičke molekule bez kojih mnoge parfemske kompozicije ne bi postojale. SFA poseduje sopstvenu laboratoriju, istrazivački centar i proizvodni pogon.

Zahvaljujući kreativnosti i vrhunskom kvalitetu svojih proizvoda u koje ugrađuje samo najkvalitetnije sirovine, doprinosi svetskom ugledu francuskih proizvođaca mirisa. Članstvom u organizaciji I.F.R.A. PRODAROM i Francuskoj federaciji proizvođaca parfema (F.I.P.) garantuje se kvalitet i usklađenost sa normativima koji su trenutno na snazi u EU i drugim delovima sveta.

SFA izvozi 95% svojih proizvoda u preko 40 zemalja sveta. Proizvodi u proizvodnom programu je preko 10.000 različitih kompozicija za proizvodnju: parfema toaletnih voda sredstava za ličnu higijenu kućne hemije krema za lice i telo kozmetike za decu i bebe mirišljavih sveća mirišljavih jelkica i osveživača za prostorije Hipoalergijske kompozicije.

Pogledajte sajt sfa-romani